Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu içinde altın görmek

Rüyada kutu içinde altın görmek

Rüyada kutu içinde altın görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, zaferlere doymayacağına alamet eder.

Rüyada kutu içinde altın gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada kutu içinde altın görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutu içinde kitap görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada kutu içinde alyans görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada kutu içinde anahtar görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutu içinde bebek görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kutu içinde para görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kutunun içinde para görmek makam ve rütbe edineceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kutu içinde fare görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments