Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kutu görmek

Rüyada altın kutu görmek

Rüyada altın kutu görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kutu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kutu içinde altın görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutuda altın görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kutu altın görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada altın kutu görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kutusu görmek herkesi doğru yola çağıracağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Rüyada kutu dolusu altın görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Rüyada takı kutusu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalettir.

Rüyada ekmek kutusu görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyileşme göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments