Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda altın görmek

Rüyada kutuda altın görmek

Rüyada kutuda altın görmek malların çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kutuda altın gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada altın kutusu görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kutu dolusu altın görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın kutu görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kutuda altın görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kutu altın görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kutu içinde altın görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada kutu içinde yüzük görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çikolata kutusu görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments