Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kuşu kurtarmak

Rüyada bir kuşu kurtarmak

Rüyada bir kuşu kurtarmak bolluk ve bereket içinde olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kazancın daha da arttırılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kuşu kurtarmak gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, güzel bir döneme girileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada kuşu kurtarmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bir kuşu kurtarmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, mutlu günler yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kurtarmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak hayırlı bir sürece girileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet eder.

Rüyada depremde insan kurtarmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yangindan insan kurtarmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments