Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu kurtarmak

Rüyada kuşu kurtarmak

Rüyada kuşu kurtarmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kuşu kurtarmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir kuşu kurtarmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada kuşu kurtarmak elinin dara düşmeyeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeği kurtarmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bol dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmekten kurtarmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments