Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabadan bozuk para almak

Rüyada akrabadan bozuk para almak

Rüyada akrabadan bozuk para almak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada akrabadan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada akrabadan bozuk para almak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para cebine koymak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kirli bozuk para görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işarettir.

Rüyada bozuk metal para görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalettir.

Rüyada demir bozuk para görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para harcamak zararını tamamen kapatacağına, tartışmaların son bulacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments