Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarına kapanmak

Rüyada ayaklarına kapanmak

Rüyada ayaklarına kapanmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Rüyada ayaklarına kapanmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada ayaklara kapanmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak kendini her konuda geliştireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa kapanmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, günahtan temizlenmeye alamet eder.

Rüyada kapının kapandığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasının kapandığını görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapanan kapı görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments