Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızda bıyık görmek

Rüyada bir kızda bıyık görmek

Rüyada bir kızda bıyık görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bol rızık elde edeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada bir kızda bıyık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Rüyada kızda bıyık görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sıkıntılarını atacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir kızda bıyık görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyığını koparmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi bıyığı görmek rütbe alacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini bıyıklı görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı bıyıklı görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Rüyada uzun bıyık görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments