Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı bıyıklı görmek

Rüyada babayı bıyıklı görmek

Rüyada babayı bıyıklı görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına inanılır.

Rüyada babayı bıyıklı gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada babayı bıyıklı görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık bırakmak hayatın tadına varacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak isteklerine kavuşacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada bıyıkları almak borç yüzünden uykuların kaçacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım bıyık görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyık tüyü görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi bıyığı görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada kızda bıyık görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, saygınlığını yitireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments