Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bıyık görmek

Rüyada uzun bıyık görmek

Rüyada uzun bıyık görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, canının ve malının garantide olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Rüyada uzun bıyık gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada uzun bıyık görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada uzun bıyıklı adam görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince bıyık görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı bebek görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, nasiplerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyığını koparmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıklı bayan görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada bıyıkları almak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi bıyıklı görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments