Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi bıyığı görmek

Rüyada kedi bıyığı görmek

Rüyada kedi bıyığı görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi bıyığı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Rüyada kedi bıyığı görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret eder.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada bıyıklı dede görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada bıyıklarını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada bıyık kestirmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin bıyık bıraktığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada ince bıyık görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, düzenin bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments