Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığını koparmak

Rüyada bıyığını koparmak

Rüyada bıyığını koparmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyığını koparmak gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada bıyıklarını kesmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada eşini bıyıklı görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka birini bıyıklı görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok daha fazla adım atacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Rüyada kaş ve bıyık görmek büyük takdir toplanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işarettir.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işarettir.

Rüyada saç bıyık görmek hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments