Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza gül vermek

Rüyada bir kıza gül vermek

Rüyada bir kıza gül vermek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, şansın kapanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada bir kıza gül vermek gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada kıza gül vermek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kıza gül vermek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir kıza gül görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gül görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gül toplamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments