Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza gül görmek

Rüyada bir kıza gül görmek

Rüyada bir kıza gül görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kar elde edileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza gül gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek büyük bir kazanç elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada kıza gül vermek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada bir kıza gül görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kıza gül vermek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sıkıntıya düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada gül ismini duymak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kişinin fakirleşeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments