Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Rüyada bir kıza gül vermek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gözyaşlarının dineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıza gül vermek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza gül görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kazancının günden güne arttıracağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments