Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gül toplamak

Rüyada renkli gül toplamak

Rüyada renkli gül toplamak ekmeğine leke süreceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada renkli gül toplamak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada renkli gül toplamak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada renk renk gül görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gül görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gül görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yerden gül toplamak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Rüyada pembe gül toplamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi gül toplamak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hasta ve üzgün olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments