Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek yeni malların alınacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf kişi görmek takdir edileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıf görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini çok zayıflamış görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments