Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi zayıf görmek

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada kişiyi zayıf görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf kişi görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek çok hayırlı işlere girileceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments