Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal sıktığını görmek

Rüyada portakal sıktığını görmek

Rüyada portakal sıktığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kişinin şansının artacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal sıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada portakal sıktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına inanılır.

Rüyada sık sık deniz görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri sıkarak kırmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sık sık sevdiğini görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıkma vermek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada sık orman görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sık sık tuvalete çıkmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon sıktığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments