Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi cüce görmek

Rüyada bir kişiyi cüce görmek

Rüyada bir kişiyi cüce görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi cüce gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Rüyada bir kişiyi cüce görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın cüce görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Rüyada cüce bebek görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini cüce görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını cüce görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok daha fazla adım atacağına işarettir.

Rüyada birini cüce olarak görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada cüce dövmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi cüce görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, ondan şifa göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments