Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın evini temizlemek

Rüyada akrabanın evini temizlemek

Rüyada akrabanın evini temizlemek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada akrabanın evini temizlemek gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada akrabanın evini temizlemek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba evini görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada akrabanın evine gitmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada akrabanın evinde yılan görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde akrabalarını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada akrabanın evinde olmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın evinin yandığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın evini dağınık görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments