Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin üzerini örtmek

Rüyada bir kişinin üzerini örtmek

Rüyada bir kişinin üzerini örtmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin üzerini örtmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Rüyada bir kişinin üzerini örtmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Rüyada birine battaniye örtmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin örgü ördüğünü görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yazma örtmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments