Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, müjdeli haberler alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ün sahibi olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin fotoğrafını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments