Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, diplomalarının artacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek çok mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, başarılarının daim olacağına, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, aileden ayrı kalınacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, eğlence ve renk geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin fotoğrafını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zararın telafi edileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments