Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek moralin bozulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunlarını çözeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada ölmüş kişinin fotoğrafını görmek sıkıntıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, zarara uğrayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza inanılır.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yılmayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek eşi ile arasının açılacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments