Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak iş hayatında makam sahibi olunacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sevinçli haberler alınacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine inanılır.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğramak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, hayırlı terfiler alınacağına yorulur.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek dertlerin son bulacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah saldırısına uğramak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa saldırısına uğramak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments