Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin saldırısına uğramak

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sağlığını da kaybedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğramak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, farklı kişilerle tanışacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak darlığa düşeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada düşman saldırısına uğramak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın saldırısına uğramak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla saldırıya uğramak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments