Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin saldırısına uğramak

Rüyada kedinin saldırısına uğramak

Rüyada kedinin saldırısına uğramak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak işinde profesyonel kimse olacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğramak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, malların çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada sinek saldırısına uğramak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işaret eder.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada boğa saldırısına uğramak helal ekmek yiyeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments