Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi saldırısına uğramak

Rüyada kedi saldırısına uğramak

Rüyada kedi saldırısına uğramak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi saldırısına uğramak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak işten yana kısmetinin kapanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada cinlerin saldırısına uğramak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada filin saldırısına uğramak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments