Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işarettir.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Rüyada silahla saldırıya uğramak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Rüyada silah saldırısına uğramak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan saldırısına uğramak başarıya giden yolların açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada bıçaklı saldırıya uğradığını görmek maddi zararının giderileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret eder.

Rüyada bir köpeğin saldırısına uğramak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
cemil

ruyamda bir dukkan gibi bi yerden cıkarken bagıran bı adamın sesini duydum donup baktıgımda arabanın ıcınden beni kastederek ateş et dedi uzi olarak tabir ettigimiz silah tıpıyle ateş etti sol tarafımdan yaralandım yapma etme bagırırken yere dustum kendi kendime yaşıyorum yaram agır ama bir den fazla mermi isabet etti cnku giderler hastaneye giderm dedim sonra arabadan inip yanıma geldi orda ateş etmeye dewam etti daha sonra uyandım. tabirini acıklarsanız cok sevinirim.

cemil

cok tesekkur ederim degerli vaktinizi ayırdıgınız için sagolun

bilinmez

rüyamda kuzenlerimle evimizdeyken evimize bir sürü silahlı adamların gelıp ateş etmelerı o sırada ben koltuğun arkasın saklanıp kuzenlerım ise battaniyeyle saklanmaya çalıştılar ama adamlar beni görüp bana üç dört kez silah sıktılar sonra gittiler ve ben yaşıyordum ondan sonra adamlardan biri yanida sen yaşıyorsun dedi ben de adamın ağzını kapatarak sus konuşursan seni öldürürüm dedim sonra uyandım

bılınmez

rüyamda bız bır evdeydık nenemle de vardı yanımda ordan birileri silah sıkarak bizim eve geliyordu nenem bana baktı bende herkes ölecek birgun dedim nenem dedıkı sen bunu bılıyorsun dedi sonrada uyandım