Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartışan çift görmek

Rüyada tartışan çift görmek

Rüyada tartışan çift görmek hem itibar edineceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada tartışan çift gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tartışan çift görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba tartışması görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tartıştığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tartıştığını görmek büyük maddi kayıp verileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek onları rahat ettireceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada tartıştığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments