Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartışan birilerini görmek

Rüyada tartışan birilerini görmek

Rüyada tartışan birilerini görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tartışan birilerini gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada birileriyle tartıştığını görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hem de para kaybettireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini tartışırken görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulur.

Rüyada tartışan birilerini görmek rahat bir dönem yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada birini tartışırken görmek onurlu bir yaşam süreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada biriyle tartıştığını görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada başbakanla tartıştığını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments