Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla konuşmak

Rüyada bir kadınla konuşmak

Rüyada bir kadınla konuşmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, ev taşımaya, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Rüyada evli kadınla konuşmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kadınla konuşmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kadınlarla konuşmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet eder.

Rüyada genç kadınla konuşmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadınla konuşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, rütbesinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak hem de para kaybettireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments