Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yardımın alınacağına, hararetli olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle konuşmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla konuşmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzeyle konuşmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın ve erkek görmek dileklerinin de kabul olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments