Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlarla konuşmak

Rüyada kadınlarla konuşmak

Rüyada kadınlarla konuşmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kadınlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kadınla konuşmak kolaylık elde edeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kadınla konuşmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadınla konuşmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadınla telefonda konuşmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments