Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının saçını çekmek

Rüyada bir kadının saçını çekmek

Rüyada bir kadının saçını çekmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, duygularını açığa vuracağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Rüyada bir kadının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada bir kadının saçını çekmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının saçını çekmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçını çekmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç fön çekmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saçlarına fön çekmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada saçını çekmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç çekmek görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments