Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının saçını çekmek

Rüyada kadının saçını çekmek

Rüyada kadının saçını çekmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, prestij kaybı yaşanacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kadının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kadının saçını çekmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının saçını çekmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, büyük başarılara imza atılacağına, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını çekmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını çekmek sonradan da çok üzüleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kızının saçını çekmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını çekmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada saç çekmek görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, endişelerinin son bulacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet eder.

Rüyada saç fön çekmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments