Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını çekmek

Rüyada saçını çekmek

Rüyada saçını çekmek ticarette şansının düşeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada saçını çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada saça fön çekmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada saç çekmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını çekmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Rüyada saçına fön çekmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını çekmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçını çekmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin saçını çekmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sermaye elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saç çekmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments