Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç çekmek görmek

Rüyada saç çekmek görmek

Rüyada saç çekmek görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada saç çekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada bir kızın saçını çekmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Rüyada saçına fön çekmek kısmetlerinden olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçından çekmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanının saçını çekmek sevinçli haberler geleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını çekmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını çekmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada birinin saç çekmek başarısının azalacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarına fön çekmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments