Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile dul kadın görmek

Rüyada hamile dul kadın görmek

Rüyada hamile dul kadın görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada hamile dul kadın gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada hamile dul kadın görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada dul kadını hamile görmek rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Rüyada dul birini hamile görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet eder.

Rüyada dul kadınla öpüşmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada dul kadını gelinlikle görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Rüyada dul kadınla evlenmek iş kaybı yaşanacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments