Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kadını hamile görmek

Rüyada iki kadını hamile görmek

Rüyada iki kadını hamile görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Rüyada iki kadını hamile gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üçüz hamile kadın görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadının kendini hamile görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulur.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadına sarılmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kazancını çoğaltacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada yeni hamile kadın görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments