Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının ağladığını görmek

Rüyada bir kadının ağladığını görmek

Rüyada bir kadının ağladığını görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, umutlarını kaybedeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının ağladığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının ağladığını görmek başka alanlara yöneleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalettir.

Rüyada bir kadının ağladığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Rüyada kadınların ağladığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada birisi için ağlamak güç kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments