Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınların ağladığını görmek

Rüyada kadınların ağladığını görmek

Rüyada kadınların ağladığını görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işarettir.

Rüyada kadınların ağladığını gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Rüyada kadınların ağladığını görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada kadının ağladığını görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Rüyada hamile kadının ağladığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak umutların yıkılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının ağladığını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılıp ağlamak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments