Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına sarılıp ağlamak

Rüyada kadına sarılıp ağlamak

Rüyada kadına sarılıp ağlamak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye sarılıp ağladığını görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Rüyada ölen birisine sarılıp ağlamak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen biriyle sarılıp ağlamak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak elinin de bolluk göreceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sarılmak ağlamak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insana sarılıp ağlamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments