Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının ağladığını görmek

Rüyada kadının ağladığını görmek

Rüyada kadının ağladığını görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada hamile kadının ağladığını görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının ağladığını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kadınların ağladığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının ağladığını görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin öldüğüne ağlamak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birisine ağlamak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments