Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını kucaklamak

Rüyada bir kadını kucaklamak

Rüyada bir kadını kucaklamak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bolluk içine olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bir kadını kucaklamak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada kadın kucaklamak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kucaklamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadını kucaklamak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kısmetlerin azalacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna rivayet eder.

Rüyada sarılmak kucaklamak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada hayvan kucaklamak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını kucaklamak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kucaklamak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada bebeği kucaklamak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments