Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucaklamak

Rüyada bebeği kucaklamak

Rüyada bebeği kucaklamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kulluk derecesinin artmasına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bebeği kucaklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak amacına ulaşmayı başaracağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kucaklamak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek kucaklamak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bebek kucaklamak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini kucaklamak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek kucaklamak durumun değişmesine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments