Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmak kucaklamak

Rüyada sarılmak kucaklamak

Rüyada sarılmak kucaklamak dertlerin bitip huzura erileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarılmak kucaklamak gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada sarılmak kucaklamak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, kendisine ev alacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu kucaklamak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi kucaklamak ayrılmış olanların kavuşacağına, dertlerinin artacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadın kucaklamak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada kadını kucaklamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi kucaklamak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğunu kucaklamak işlerinde verimin artacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine inanılır.

Rüyada kabeyi kucaklamak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments