Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kucaklamak

Rüyada kadın kucaklamak

Rüyada kadın kucaklamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadın kucaklamak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Rüyada kadını kucaklamak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Rüyada kadın kucaklamak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını kucaklamak görme ve alma şansına sahip olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Rüyada hasta birini kucaklamak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu kucaklamak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi kucaklamak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yunus balığını kucaklamak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiyi kucaklamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments