Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadından altın almak

Rüyada bir kadından altın almak

Rüyada bir kadından altın almak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir kadından altın almak gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada hamile kadına altın vermek dertleşerek moral bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezikli kadın görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada kadından altın almak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Rüyada altın dişli kadın görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada altın takan kadın görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments